Bezig met laden…

Hoe het metabolisme te versnellen”

7 tips om je metabolisme te verbeteren | gezondheid.be

Wanneer mensen ziek of niet lekker zijn, voelen ze zich vaak overweldigd, gestrest en depressief. Naast het bieden van mijn normale dagelijkse ondersteuning, geef ik ze tussendoor tools, tips, ideeën en medicijnen waarmee ze een deel van hun zelfstandigheid terug kunnen krijgen.

Mijn eerste cliënt werd door haar huisarts naar mij doorverwezen. Ze klaagde dat ze de hele tijd moe was. Nadat ik haar zo goed mogelijk had proberen te helpen, verwees ik haar door naar een beoefenaar die kleurentherapiepraktijk heette. En ja hoor, ze was gepleisterd. Elke geest was gebroken, om eerlijk te zijn. Maar nadat ik haar een aantal maanden elke dag had gezien, merkte ik een enorm verschil. Ze was minder depressief, minder angstig. Ik kon het niet geloven.

Ik verwijs de cliënt door naar een diëtist. Na overleg en controle, wist ik dat ik haar moest houden. We spraken in wekelijkse telefonische sessies. Ze voltooide haar behandeling in ongeveer acht sessies. Ik heb grafieken gemaakt om haar voortgang bij te houden. Elke sessie gaf haar een beter gevoel. Ze stopte helemaal met het nemen van enkele van de vervelende medicijnen. Ze begon meer van de heerlijke muis van het leven te eten. Elke kwaliteit van leven was geweldig. Ik kon het niet geloven. Na slechts negen maanden behield ze haar gezondheid. Ik kon het niet geloven. Elke week stuur ik haar naar een denktank voor een assessment. Ze voltooide haar behandeling in ongeveer drie sessies. Ik hield grafieken bij om haar voortgang bij te houden. Elke week meldde ze een grote verbetering.

Een paar maanden later besloot haar baas vanwege haar ziekte haar werkreis naar Brazilië te annuleren. Elke baas had geen idee dat deze reddressing-epidemie haar winst ten goede kwam. Ze kon echter niet ontkennen dat haar gezondheid verbeterde. Op het werk was ze pepergroen, vol energie en vol houding. De week voordat ze naar Brazilië vertrok, werkte ze dubbele diensten en maakte zelfs de badkamers schoon. Daar brak ze weer in het zweet, zoals altijd, en meldde geen ontlasting of andere tekenen van stress.

Haar behandeling in Brazilië overspande 3.000 mijl. Ik reis zelf naar Brazilië om haar zelf te laten beoordelen. Als ik terugkom, beoordelen we alles wat ze heeft binnengekregen in de week voordat ze naar Brazilië vertrok en ook een paar weken na haar bezoek aan Brazilië. Van daaruit kunnen we een behandelprogramma op maat samenstellen dat naar mijn mening zeer effectief is.

Bij haar eerste bezoek merkte ik op dat ze hier regelmatig was, tv aan het kijken, eten, drinken en in het algemeen rondhangen. Ik vroeg het personeel van het Brazil Resort wat de ideale tijd voor een bezoek is? Ze zeiden 10 minuten voor de lunch of 1 uur na de lunch. Ik vond het vreemd dat haar Americaometer bijna leeg was en dat ze op dat moment een wandeling door het complex moest maken. Ze begon meteen aan een looproutine. Elke 15 minuten stopte ze bij elk toilet in het gebouw. Bij haar laatste bezoek (6 weken na de operatie) had ze een geweldige tijd. Toen ik er voor het laatst was, deed ze een paar dagbladen in een paar minuten. Ze kreeg ook een paar dagen antibiotica en voelde zich veel beter.

Om samen te vatten, onthoud alstublieft mijn artikel "Hoe het metabolisme te versnellen" en mijn vervolg "Binge Eating Cure – 7 behandelingen die werken"? Ze bedekken gemakkelijk en grondig de grond, zowel medisch als niet-medisch. Maar ze zijn niet de ultieme, alle antwoorden. Er is altijd meer te leren.

Geef een antwoord