Bezig met laden…

Hoe kies je de juiste kleding voor je garderobe?

Dameskleding Eindhoven

De Lambert-drukkers hebben een groot assortiment dameskleding. Niet alleen kunnen zij ondergoed en badmode verkopen, maar deze zijn ook van een grote verscheidenheid aan stoffen:

– bij elkaar passende stoffen boven- bij elkaar passende stoffen onderstukken- gestreepte bovenstukken- gestreepte onderstukken

Uw doel is om een vriend aan te bevelen welke verschillende stoffen de dames waarschijnlijk zullen dragen. U mag niet alleen aanraden wat u als leuk hebt gezien. Er zijn geen standaardkleuren; dameskleding is er in alle kleuren – zwart, blauw, roze, groen, goud, zelfs crème en grijs.

Je vriendin gaat de kleren kopen die jij hebt aanbevolen. Als een dame die oog in oog staat met veel verschillende mensen, bent u een kostbaar goed voor uw vriend. Hij zal denken dat u alle kleren die u leuk vindt in uw garderobe heeft. Uw vriend is anders dan de persoon die uw huis voor de eerste keer bezoekt. Er zijn kleren die hij leuk vindt, maar geen tijd heeft om te kiezen, of gewoon toevallig niet in dezelfde stad is. Hij zal wat informatie over u nodig hebben om hem te helpen kleuren en stijlen te kiezen die overeenkomen met zijn persoonlijke smaak.

Een geschikt kledingstuk zou kunnen verwijzen naar het volgende:

– Pea jas- Knie lengte permanenten- Casual shirt- Bijpassende broek- De lijst gaat verder

Vooral colberts klinken misschien droog, maar ze zijn er in allerlei kleuren:

– Wash – licht- of donkergrijs en zwart- Wash – donkergrijs met wit- Wash – donkergroen met rood- Wash – marineblauw met geel

De kleuren die gebruikt kunnen worden zijn:

– Wit en zwart- Ivoor en zwart- Vlekken/seizoenen- Promokleuren in een waaier van kleuren

Mannen zijn degenen die een vast sociaal leven hebben. Hij gaat misschien één of twee keer per week uit. Hij draagt een pak en stropdas op het werk, maar hij is niet al te kieskeurig. Kleding is voor beiden een persoonlijke zaak.

Kleuren waar je voor moet gaan:

– Een lichte heldere kleur. Boter. Koffie. Rotsen. Een diep rijk rood. Zwart en navy.

Te vermijden kleuren zijn:

– Peckham, vlinderdas, getailleerde pasvorm, piek schoot- Fancy sokken- Kant> geborduurd, semi kostbaar

Mannen zijn minder kieskeurig. Zij dragen graag bijna alles. Het enige wat nodig is, is een smoking.

Het pak. Kies uit uw drie opties voor een lichte, heldere kleur een middengrijze. Je kunt het donkerder maken met grijs of zilver.

Je moet ook beslissen:

– Voor welke gelegenheid? Voor welk uur van de dag? Draag ik een vest? Draag ik een volledig pak?

De outfit kan je hoofdpijn bezorgen. Het is makkelijk om te vergeten dat wat je hier probeert te beslissen. Je laat je verleiden tot het maken van keuzes en eindigt met een monochrome look, iets waar je niet trots op bent.

Herwerk en herwerk vaak. Ga over een paar weken nog eens terug en bekijk wat kleren die je vergeten bent, waar je te lang over gedaan hebt om uit te kiezen.

Met deze gedachten in het achterhoofd, kijk eens naar je garderobe. Enshaw weet wat hij zichzelf heeft aangedaan en anderen kunnen dat ook. Het belangrijkste is dat u tijd, energie en geld investeert in de herinrichting van uw huidige collectie, net voordat u ze koopt.

lees meer

Geef een antwoord