Bezig met laden…

Hoe kies je de juiste pasvorm

Damesmode Den Bosch

Naarmate we ouder worden, past onze kleding ons niet meer zoals vroeger en toch voelen de meesten van ons zich niet anders. De kleren die we kopen zijn comfortabel en veelzijdig en elke vrouw van elke leeftijd kan een mooie jurk dragen.

Blijvende damesmode

Het tij is aan het keren en de definitie van damesmode is geschiedenis. Nu onze eigen kinderen de levensfase ingaan waarin zij beslissen of zij “agers” zullen zijn of niet, zullen zij damesmode zijn of niet? De looks die wij kiezen zijn niet meer relevant. Zullen ze over dertig, veertig of vijftig jaar nog damesmode zijn? Kledingbedrijven hebben weliswaar allemaal inventieve manieren ontwikkeld om hun product te spinnen, maar zij zullen toch kunnen vertrouwen op de tijdloosheid van hun kleding. Zij weten dat de juiste snit in de juiste kleur zal werken. Het geheim hiervan is dat u uw ware maten moet kennen. Meet meer dan tien of twaalf keer een inch in totaal gewicht, evenals de ondersteunende buste en heupen. De rest van uw kleding moet in verhouding zijn.

De juiste pasvorm kopen

Dit is moeilijker te doen, maar u moet uw werkelijke maten kennen als u een nieuwe broek wilt vinden die past. Je moet gedetailleerde vergelijkende maten nemen. Onze lichamen zijn allemaal verschillend en de maten veranderen vaak met onze veranderende prioriteiten. Tegelijkertijd varieert en verandert ons lichaam ook met onze doelen. Om dit punt te illustreren, laten we zeggen dat u een lange koningin bent. U zult een broek willen vinden die in verhouding staat tot uw lengte. Om dit in eenvoudige taal uit te drukken: als u 1,80 m lang bent en een krachtig kaderlid bent, zult u een broek willen vinden die dit uitdrukt met felle kleuren en die past bij uw uitgavenniveau. Als u daarentegen een atleet bent met brede schouders, dan wilt u een broek die de aspecten van uw lichaam die u wilt laten zien complimenteert. Dit zorgt ervoor dat uw broek goed past. Het is beter om een stijl te vinden die de ultieme juiste pasvorm biedt dan een broek die er goed uitziet maar hangt als een houthakkersbroek, wat het doel van het vinden van stijlvolle kleding die u het hele jaar door kunt dragen volledig tenietdoet.

Andere kenmerken van stijlvolle kleding zijn de snit, het gevoel, de look en het gevoel. Dus als je een nieuwe spijkerbroek aan het passen bent en de zoom voelt te kort aan de bovenkant, dan is het goed. Voelt hij daarentegen te strak aan, dan moet u misschien overwegen een andere maat aan te schaffen. Dit kan frustrerend zijn als je zeker weet dat je maat 6 hebt. Als u een model in de juiste maat kunt vinden, kunt u dit overwegen. Als u liever om ze te proberen op in de winkel zal het helpen om dit te beperken naar beneden, maar soms heb je misschien een beste pasvorm. De juiste materialen moeten van een goede kwaliteit zijn. Veel materialen die zon bask zijn hard en droog voor de huid. Zij kunnen uitslag veroorzaken als zij te dicht bij de huid komen en dan schuren. Sommige materialen veroorzaken ook deuken als ze nat worden en niet snel genoeg drogen. Ze moeten altijd door een vakman worden gladgestreken.

Niet al deze aanbevelingen zijn gebaseerd op leeftijd. Sommige mensen moeten zich aan deze algemene regels houden om hun garderobe trendy te laten zijn. Vrouwen boven de vijftig kunnen hun voordeel doen met het uitproberen van nieuwe stijlen. Als u zich een beetje avontuurlijk voelt en moeite hebt om te beslissen wat u wilt kopen, bedenk dan dat stijl en kleur altijd de basis moeten zijn voor uw aankoop. Een modespecialist kan u ook helpen uw keuze te beperken.

Lees meer

Herenmode

Geef een antwoord