Bezig met laden…

Hoe kies je een pak?

Kostuums

Past een ’tip-of-the-hair’ pak beter bij uw kenmerkende kapsel? Het korte antwoord: ja. Met een unieke verwachting van hoe uw haar eruit moet zien; de op maat gemaakte exemplaren van haar met verschillende lengtes kunnen werken met bijna elke haarstijl.Zelfs bij onze herenpakken is de op maat gemaakte pasvorm te zien. Wie bijvoorbeeld gestructureerde kaaklijnen heeft, vindt een extra wijdte in de schouders die wonderen doet voor een dunnere (of onbestaande) torso.

Wilt u een kostuum hebben dat ook is afgestemd op uw EN persoonlijkheid? Bij veel mannen klinkt het luid en duidelijk: “Ja! Ik wil een pak dat ook is afgestemd op mijn persoonlijkheid!” Er zijn veel manieren om stof en op maat gemaakte kenmerken te combineren tot een pak dat u beter past:

Kies de stof, passend bij het seizoen of de trends, voor het seizoen.

Met stof variërend van kasjmier tot wol, en met warmere seizoenen worden pakken van wol gemaakt; u zult profiteren van een stevig en betrouwbaar gevoel.

Kijk eens naar al die stijlvolle Britten met de uitpuilende borst! Je kunt suède jasjes er niet moderner uit laten zien dan hun Amerikaanse inspiratie: nautische strepen, klassieke epoxy kleuren…

Laat u adviseren door een expert. Dit is geen optreden voor de rechtbank, dus ze kunnen uw pak hakken en veranderen volgens hun eigen mode opvattingen. We kennen die kerels.

Het is uiterst onwaarschijnlijk dat u zult lijden onder het dragen van Goodyear weltwhite, net zoals het zeer onwaarschijnlijk is dat u zult genieten van het dragen van bedrijfslogo’s.Het is ook belangrijk dat de wekkers stil gaan als u gaat zitten.Zorg ervoor dat de knopen een halve centimeter omhoog komen, alles ziet er slordig en klonterig uit als u te groot in zit en u zult zich ongemakkelijk voelen.

Je moet voelen dat de schouders en zomen in verhouding zijn met je eigen maten.De jas moet aanvoelen alsof hij drijft – maar hij moet wel goed passen. Vergeet niet dat de mouwen meestal het hoogst zijn – hou dus rekening met extra hoogte met uw riemen. Meer stof betekent meer gewicht! Handen en voeten moeten ruim aanvoelen, zonder de strakheid van een strak jack.

De zolen moeten genoeg veerkracht hebben om een beetje te kunnen lopen, zonder plat te gaan. (Zoals op een boot).

Lichte vulling is oké – maar als je pak te zwaar is, voelt het benauwd en ongemakkelijk aan.

Kies voor een kostuum met kleurbare manchetten en tailleband als dat het makkelijker maakt om het te mixen en matchen met verschillende outfits.

U zult merken dat uw kleermaker desondanks deskundig is! Het helpt om met hem/haar te praten voordat u uw kostuum laat bestellen. Pre- Tao natuurlijk! Het helpt ook hun zaak handig en snel te laten verlopen. Vraag hem/haar wat hij/zij denkt dat u goed zal staan en hij/zij zou uw maat moeten bepalen aan de hand van atto-doublet, vesten en tailleband. Om voorzichtig te zijn bij het laten maken van uw kostuum op maat, draag het pak dat u comfortabel zou dragen samen met iets dat u al gedragen hebt, zodat u de mate van pasvorm kunt inschatten die goed zou voelen bij een bepaalde gebeurtenis, bv. een overhemd met knoopjes en geen das. Probeer iets uit om uw kleermaker een idee te geven, bv. een jasje met twee pantalons erbovenop.

Draag verstandige schoenen. Uw kleermaker zal het pak aantrekken en na u aanpassen. Uw kleermaker zal het pak aantrekken en na u aanpassen. Let op of het pak een beetje plooit of dat de mouwen beter om uw armen passen dan vorige week.

De pasvorm moet comfortabel en ondersteunend zijn zonder te knellen.Dit is de grootste misvatting. Hoe comfortabeler uw pak zit, hoe beter het zal staan. U hoeft alleen maar normale kleding te dragen en het pak zou perfect moeten passen.

Als uw gebruikelijke vakantieplaats de tropen is, is uw beste optie de zomer. Zomerpakken zijn voluptueus. Gewoonlijk zijn ze licht van gewicht en kunnen ze elke zomeroutfit opfleuren.

De enige plek waar u tegenwoordig voor weinig geld een totaal verzorgde look kunt krijgen, is de modezaak in de hoofdstraat.

Zoek een modieuze kleermaker die u bevalt. Maak een afspraak; heb een modieus gesprek met hem/haar. Speciaal, om over de jaren 60, 70 enz. te praten.

De beste socIER om een gerenommeerde en ervaren kleermaker te vinden is via mond-tot-mond reclame. Uw mond-tot-mondreclame is de allereerste stap om de beste kleermaker voor u te vinden. Iedereen zal naar uw volgende pak kijken, of het nu een kostuum van $5 of een van $5.000 is. Denk aan de kwaliteit en de reputatie van uw kleermaker. Hij moet al uw vragen kunnen beantwoorden.oliadies, ik laat me verwennen door een kleermaker die meer dan 25 jaar ervaring heeft in het aanpassen; ik wilde nix kwijt over wat u.

Voordat u een kostuum koopt, moet u een rok of jurk in gedachten hebben. Vraag uw metgezel of een paar bijpassende rokken. Kleermaker’s toewijding aan stof, snit en steek.

Geef een antwoord