Bezig met laden…

Hoeveel kost je vrijgezellenfeest?

Unisex shirt

De nieuwe trend: Een unisex shirt

Het is trendsettend, cool, en vriendelijk! Designer unisex shirt nu beschikbaar.

Als je hetzelfde draagt als je partner, zie je er mannelijker uit. Denken vrouwen dat een man met een unisex shirt alleen maar gaat hardlopen? Nou… niet meer. Plus, hoe vaak zie je je vriendin of vriend in een uniseks hoody op de krant?

Unisex Hoodies krijgen lovende kritieken van vrouwen over de hele wereld:

“WOW ik hou van mijn unisexual shirt! Ik begon het een paar maanden geleden te dragen en ik ben zo verbaasd over hoe ik me voel terwijl ik het draag. Ik heb geprobeerd een vaste jurk te vinden voor mijn uniseks vrijgezellenfeest, maar ik sla constant aanbiedingen van uniseks kleding af. Je unisex hoody gaat een hit worden op je Memorial Day vrijgezellenfeest!”-Kasey, verkeerd ge├»nterpreteerde review

Vrouwen op het internet klagen vaak over de “tirannie van mannen” die zich blijkbaar niet genoeg kunnen vermannen om een hoody en een geruite satijnen boxer te dragen. Maar diezelfde vrouwen die jou bedanken voor het dragen van een hoody zou nu iets overkomen zijn, omdat hun vriendje het uitgemaakt heeft toen ze hun geheim onthulden. Je had moeten weten dat zo’n plagerijtje van een vriendin zou resulteren in een lelijke grote bobbel in hun broek die de hele dag al om hun kont zit, en op dit punt is je vrijgezellen-hoody misschien wel afhankelijk geweest van hoe goed je je geheim hebt bewaard om je toekomstige schoonfamilie niet te alarmeren.

Hoe groot is de kans dat een schoonfamilie je vrijgezellenring probeert te grissen tijdens jullie vrijgezellenfeest? De kans is vrij groot dat hij tegenover je gaat liggen en eist dat je hem teruggeeft, omdat hij zei dat de ring een traditie was uit jullie stad, waar jullie beiden wonen. En eist dat je een spade een slut noemt, omdat volgens hem alleen sletten zulke dragen.

Als zeer persoonlijke aangelegenheid heb ik gehoord van echtgenotes wier echtgenoten eisten dat zij een geheime gastenlijst zouden krijgen, zodat zij alleen uitgenodigd konden worden voor de feestjes van getrouwde mannen – is een dergelijke praktijk beleefd of praktisch?

Dus… hoeveel kost je vrijgezellenfeest? Goedkope $250 levert je meestal een eendaagse affaire op met een limo, en voor de schoonfamilie krijg je misschien een telefoontje van een klein, particulier bedrijf dat de ontvanger is van je losse kleingeld. Tenzij een van je vrienden je overtuigt om een kaartje te kopen voor een date, zal je escapade een zeer gedenkwaardige $250 opleveren.

Lees meer

Hoodies

Geef een antwoord