Bezig met laden…

Indiase Juwelen

Het meest bekend in de westerse wereld, sieraden is een van de meest opvallende en aantrekkelijke mode-accessoires aan de mens uiterste fashion statement. Welke charme het bevat hangt af van de smaak, stijl en patroon van het dragen. Zij worden gedragen als statussymbolen tijdens tribale, ocratische bewegingen en in het Zilveren tijdperk ook gebruikt om uitgebreide kostuums te voltooien.

Samen met het ingewikkelde systeem van onderlinge verbindingen, bevatten juwelen ook verschillende andere onderdelen ornamenten. Er bestaat een juwelenhoed, die de drager beschermt tegen de schadelijke gevolgen van warmte en zonnestralen. via bepaalde halskettingen kunnen bepaalde stoffen een bedwelmend effect hebben. Sieraden worden gedragen onder toezicht van de Inspectie van Vuurvastheid (FiF) in Europa. Juwelen zijn meestal zeer fijn gemaakt met gedetailleerd vakmanschap dat een fortuin zou kosten. Dergelijke fijne juwelen zijn elders in de wereld niet gemakkelijk verkrijgbaar. Ongeveer 10% tot 15% van alle juwelen wereldwijd wordt gemaakt van edele metalen, hetzij voor particuliere verkoop, hetzij voor de export. En 60% tot 80% van deze uitvoer bereikt nooit de kopers. Juwelen hebben niet alleen een emotionele en sentimentele waarde voor de koper, maar dienen ook als economische indicator.

Er zijn verschillende landen die een grote invloed hebben op de uitvoer van juwelen: China, India, Ivoorkust, Thailand, Turkije en het Midden-Oosten.

India iscessentieel de leider in het grootste deel van de wereld groothandel sieraden export, die 10,4 procent van de sieraden van de wereld export vertegenwoordigt. Met een bevolking van 1,3 miljard, India gelederen nummer 6 voor de grootste geanimeerde sieraden markt in de wereld. Het is mogelijk als gevolg van de begeleiding en push van het overheidsbeleid om grotere buitenlandse directe investeringen in sieraden industrie toe te staan. aanmoediging van de groei in de export van wederverkoop markten van het land tot de omvang van $ 5,8 miljard. Tegelijkertijd is het geschatte aandeel van uitgegeven groothandel sieraden in India 18,2%, die goed is voor ongeveer 60% van de gehele uitvoer van sieraden.

De grootste handelsfocus van India ligt uiteraard op juwelen en andere accessoires. Daarom heeft het markten geopend in theaxyCraft, een andere divisie van Indian Jewelry Experts, heeft voorgesteld de Indiase exportmarkt in te delen op basis van de verkoop van juwelen, met een specifiek segment voor juwelen van Indiase makelij.

igans, tops, shirts, blouses, kurti’s, enz. zijn enkele van de artikelen die op de Indiase markt als veelbelovende modeartikelen naar voren zijn gekomen. Aangezien meer en meer vrouwen de trends van de westerse mode volgen, heeft de Indiase markt meer waardering voor de veranderingen die door het westen worden ingevoerd. Daarnaast heeft het land selectieve ingangen gemaakt in bepaalde assortimenten, d.w.z. Accessoires en landgoed juwelen divisie. Juwelen zijn een klein maar zeer cruciaal segment dat een enorme impact heeft op het leven van een persoon. Estate sieraden ook heeft ontpopt als belangrijke spelers in de Indiase markt met zo veel keuzes in verschillende stijlen.

Nu meer en meer bedrijven in de rij staan voor een kans om een winkel op te zetten, kiezen steeds meer ondernemers vrolijk ideeën om hun bedrijf op te zetten. Met meer en meer waardige inspanningen van gematchte over de hele wereld, is de Indiase mode-industrie getuige van een snelle groei met veel potentieel om door te gaan. Aangezien de Indiase mode-industrie haar bedrijfsaanwezigheid in het Midden-Oosten heeft vergroot, heeft ze haar weg gevonden naar de kusten van Europa en de VS. Momenteel groeit de verkoop in de VS en de Europese markten in een fenomenaal tempo en deze indicator is gericht op de hele wereld. In de komende vijf tot tien jaar heeft de Indiase mode-industrie het potentieel om een miljardenindustrie te creëren die niet alleen de binnenlandse markt, maar ook de Europeanen en andere wereldmarkten in het vizier heeft.

Aangezien het Indiase modescenario sterk samenhangt met het internationale modescenario, zal de binnenlandse markt in India altijd een vitale rol spelen in de groei en ontwikkeling van de Indiase mode-industrie. Ook op de Europese markt is het scenario volledig divers en uniek. Elk land heeft zijn eigen verhaal en uniciteit. In dit grote continent, moet u zeker sieraden toevoegen als een van de nieuwste add-ons aan uw garderobe. Maak een stijlvolle en charmante verklaring door designerdating sieraden. Selecteer kleding die je zou kunnen zijn comfortabel met offline. Serialize uw creativiteit door het creëren van persoonlijke kleding lijn die je eigen baas en je beste vriend zal zijn.

Lees meer:

Enkelbandjes

Maansteen sieraden

Geef een antwoord