Bezig met laden…

Vintage Kleding

Vintage kleding Den Bosch

Wat is vintage? In wezen nieuw en gebruikt, zijn dit items die mensen vaak in hun kast zouden vinden. Echter, om het op te sporen, zou je moeten zoeken naar een speciaal doel van het. Voor de meesten is ‘vintage’ gewoon een item dat een periode van zijn productiedatum heeft gekregen. Voor sommigen zal het iets speciaals zijn met een naam en waarde die een bepaald niveau van conditie aangeeft. Ten slotte vind je sommige items die grootvader is van stof of retro items.

Dus, de definitie van vintage is divers, toch? Raak niet te veel in de war en denk niet dat het alleen maar om spijkerbroeken gaat. Bekijk de onderstaande vintage stukken en herwerk je stijl en houding zonder in een miljoen te hoeven investeren. Dit artikel kan je helpen om na te denken over wat je in je garderobe moet hebben.

Dameskleding Vintage

Vintage dameskleding is een lastig onderwerp omdat er bedrijven zijn die na 2010 nog steeds nieuwe artikelen produceren. Om deze reden kun je veel kleding vinden die echt vintage is, maar je moet misschien op zoek naar een verkoper die meer bereid is om zaken met je te doen.

Damesmode uit de jaren ’40 en ’50 is even populair bij jong als oud, waarbij de jongeren hun favoriete actrices willen evenaren en de oudjes het beste uit oude kleding willen halen. Dit is een uitstekende markt voor een vintage Promotion. Waarom? Omdat iedereen verliefd is op vintage gedragen kleding.

De vele soorten van Vintage Kleding

Met vintage kleding zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. De meest voorkomende vintage kledingstukken zijn:

* vintage kleding voor vrouwen gemaakt in de VS * vintage kleding voor mannen * vintage kleding voor kinderen * milieuvriendelijke kleding

Bovendien, de verschillende lijnen die de vintage industrie vormen:

* Gentle Marc Jacobs*ORN by Marcia Crossen* Normal G responsive clothing* Pajama Vintage* Posh by Corinne Bronsky

je intrigeren om authentieke vintage kleding te kopen en vervolgens te dragen om een eigen stijlstatement te maken. Wie wil er nu niet betrapt worden met bijvoorbeeld een Chanel-jurk uit het verleden of een McCartney-hoed uit de jaren 60?

tips voor het kopen van vintage kleding

Dus daar hebben we het, een korte gids voor vintage kleding. Om een en ander wat meer in detail samen te vatten, kies je ervoor om je te concentreren op een paar aspecten van de kleding.

Als je vintage kleren hebt gekocht, draag ze dan niet omdat ze als “ouderwets” worden beschouwd. Nee, helemaal niet! Het is een modestatement voor jou en je zult je geweldig voelen als mensen naar je kleren staren als je uitgaat.

Hou je kleren altijd schoon en gestreken. Geen smerige knieën. Een goede zorgvuldigheid is van vitaal belang wanneer je besluit om vintage kleding te dragen.

Wat goed staat bij oude kleren, staat je misschien niet zo goed. Zorg ervoor dat de kleding van goede kwaliteit is en je past. Een goede pasvorm is normaal gesproken goed voor alles, maar geldt vooral voor vintage kleding.

Een leuke manier om een weekend door te brengen is op jacht te gaan naar een koopje. Je zult verbaasd zijn hoeveel goede vintage kledingstukken je kunt vinden. Een doorsnee weekendje weg kan wel 10 vintage kledingstukken opleveren.

Een goede manier om een koopje te vinden is door veel kleding in één keer te kopen. Dit is een geweldige manier om je tijd te gebruiken om door een verscheidenheid aan vintage kleding te kijken totdat je iets vindt dat bij je past.

Als je op zoek bent naar dat perfecte vintage item dat perfect bij je past, kijk dan eens bij je plaatselijke tweedehandswinkels, want die hebben vast wel een paar uitstekende items. Je volgende keuze is een liefdadigheidswinkel voor vintage kleding. Deze tweedehandskledingwinkels hebben vaak zeldzame en moeilijk te vinden artikelen die moeilijk te vinden zijn in de winkelstraten.

Kijk bij je plaatselijke liefdadigheidswinkels zoals Waxery stores en Clearance Centre. Deze tweedehands kledingwinkels houden seizoensuitverkopen tot 70% op al hun koopwaar.

Je zou ook een online vintage kledingwinkel kunnen opzetten om vintage kleding en trends te verkopen van een selectie van verschillende merken.

Geef een antwoord