Bezig met laden…

Wat zijn dat? polka

Panty met stippen

Panty’s met stippen waren de laatste decennia in de mode. Maar net als de vele kledingstukken in de mode, keren ze dit jaar terug met een nieuwe twist.

Panty’s met stippen zijn een luxueuze modetrend in 2008. Zoals met alles, is het beter om elke stijl persoonlijk te passen, maar hier zijn een paar tips.

Wat zijn ze?

Panty’s worden vaak beschouwd als het domein van de plus size gal. In feite vind je ze in een grote verscheidenheid van stijlen, gewichten en kleuren. Aan de enkel kunnen ze bijna onzichtbaar zijn, terwijl ze aan de bovenkant gezien kunnen worden en WoW. Het zijn dikke voetloze panty’s, die zeer comfortabel en veelzijdig zijn. Ze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar bij Debenhams, en zijn een hot trend geworden. Ze zijn een geschikter topje voor de lente en de zomer dan zeg maar een vestje. De stippen staan er subtiel maar mooi op.

Hoe zien ze eruit?

Ze gaan meestal niet samen met een begeleidende rok. In feite zien ze er het beste uit gedragen met, of gecombineerd met, een ingestopte blouse. De prints zijn vet, ze zijn helder, en absoluut prachtig. De stippen zijn gewaagd, opvallend en helpen je op te vallen in de massa.

Hoe zit het met hen in laarzen?

Jammer dat ze ze niet in de sneeuw kan dragen. Zo’n gedurfde print zou prachtig staan in laarzen. Ze zijn een hot patroon, en een goede keuze voor de winter laarzen, die je moet hebben rondslingeren, zodat je ze kunt jaar na jaar dragen, vooral als je een grotere kont. Zilver of brandweerwagenrood en paars zijn superleuk, en zouden geweldig staan bij een winterjas. Of luipaardprint is misschien te wild, maar een effen, neutrale tint staat geweldig bij het luipaardprintpatroon.

Voor ontspanning, bij warm weer, kan een polkadotpanty eigenlijk een verademing zijn. Je loopt nog steeds in gesloten schoenen, maar ze zijn warmer en feller dan je voeten met open teen. Als je in een koude, noordelijke omgeving bent, houden ze je voeten warm en knus. Ze geven je ook een zorgeloze, ontspannen houding die moeilijk te bereiken is in een dynamische, nauwsluitende rok.

Je hebt gelijk. Polka dot panty’s zijn voor iedereen. Je schattige, pittige kant. Je sexy, vrouwelijke kant. Zelfs je sportieve kant. Ze kunnen iedereen de kans geven om zich van de massa te onderscheiden zonder opnieuw uitgevonden te worden, en ze geven een krachtige manier om uit te drukken wie ze zijn door middel van mode. Ze kunnen elke casual outfit zowel flirterig als elegant laten lijken.

Dus ga naar buiten en blijf niet veilig. Geef toe aan je wilde kant. Stap uit je comfortzone, maar doe het met stijl.Geef een antwoord