Bezig met laden…

De heetste modetrend 2010

Herenkleding Breda

Road to Jess – Dit jaar lijkt de retro-invloed de catwalk te overheersen. Hoewel we een paar sportieve shorts zagen, lijkt de retro vibe de boventoon te voeren. Het kan van alles zijn, van Italiaanse ontwerpen uit de jaren 70 tot sjaals uit de jaren 80 en labels met lovertjes. Wat kleuren betreft, is de belangrijkste trend het ouderwetse rood, vooral de felle en levendige kleuren. De enige echte kleur voor de Australische Hunter is zwart, maar velen experimenteren met verschillende tinten wit en perzik.

Metallics – Bling is het hele jaar al aanwezig op de catwalks, het is alleen zo dat de bling zijn rustplaats nog niet heeft gevonden. Het zal zeker een comeback maken in de straten van Londen komende winter. Als je niet zo’n fan bent van metallics, waarom probeer je dan niet een levendige tweed blazer of een cool opgestoken kapsel? De effen donkere kleur is echter het belangrijkst en perfect om elke outfit op te fleuren.

Geek Chic – Het zijn niet alleen de winkels in de winkelstraten die op geeks geïnspireerde kleding dragen. Geek Chic-geïnspireerde herenkleding is het hele jaar al populair bij ontwerpers, en het ziet ernaar uit dat het hier nog wel even zal blijven. Om trouw te blijven aan de ‘elvet Underground’ look, als tip, zijn felle kleuren een must in de mode van dit jaar voor geek chic.

Bomber – Het militaire jack is een key piece in de runway collecties van dit seizoen. Niet alleen is het superlicht en behaaglijk, dit seizoen heeft het bomberjack een chique rebranding gekregen. Je ziet ze nu vaak gedragen worden in combinatie met een gestructureerde jeans of zelfs met een leren kokerrok. Een modetip: laat het jack vaak opengeritst, het is een chique kijk op de populaire en klassieke trend.

Bloemenprints – veruit de populairste print tot nu toe, bloemenprints, op t-shirts, jurken, rokken of jasjes, zijn na de Aztekenprint veruit de meest overspoelde modetrend van dit jaar. De beste bloemenprints komen in gewaagde strepen of in klassieke kleuren zoals roze en wit, maar er zijn geen regels voor de kleuren waarin ze te vinden zijn. Kleurrijke bloemenprints zijn de perfecte trend om echt te pronken met je persoonlijke stijl.

Gepersonaliseerde accenten – deze trend zal waarschijnlijk groeien nu we meer beroemdheden zien die zich tooien met eclectische accenten die uniek zijn voor hun eigen persoonlijkheid. Ook deze gepersonaliseerde stijl is de perfecte manier om jezelf uit te drukken door middel van kleding, aangezien het een link legt tussen jou en je stijl savvy weerspiegeld in de hotste looks van dit jaar.

Draag… Alles! – Deze trend is al vaak voorbijgekomen, maar we zijn er niet zo zeker van dat we dit jaar weer dezelfde papegaaikleuren en spelshowclowns gaan zien. Dus denk verder dan die domme en klassieke stijlen en overweeg echt omkeerbare en gekleurde items te trotseren. Dit jaar is meer open dan gewoonlijk als het gaat om het creëren van een evenwichtige look tussen moeiteloos en gedurfd.

Houd de bovenstaande stijltips en ideeën in gedachten en je bent er zeker van dat je een geïnspireerde en frisse look creëert die bulkt van eigenzinnige charme, een look waar al je vrienden jaloers op je zullen zijn en waarmee je als nooit tevoren de aandacht trekt.

Geef een antwoord