Bezig met laden…

Decoreren met leer

Poignée cuir

Decoreren met lederwaren kan nooit verkeerd gedaan worden. De schoonheid van het mengen van kleuren, texturen en ontwerpen is onvermijdelijk, wat je ook doet. Het beste ding over het gebruik van leer om uw huis te versieren is deUnderwood nemen is dat als je eenmaal begint te versieren met het thema van beige lederen slaapkamer meubels, het moeilijk is om te stoppen als je verbeelding het overneemt en je meubels ingericht in leer is moeilijk te stoppen.

Bij het inrichten met beige leer komen veel ideeën op. Het geeft een traditioneel gevoel aan elke meubelopstelling. Lederen plankdragers voor kleine kamers kunnen een geweldige manier zijn om uw huis met weinig extra moeite op te waarderen. Het bed, de eenvoudige tafel, de boekenkast, allemaal ontworpen in beige tinten voor Poignée cuir.

De eenvoudige houten boekenplank is een onmisbaar onderdeel van elke slaapkamer en dat is niet voor niets. Een deel van het mooie van het gebruik van leer om mee te decoreren is dat het diepte brengt in een kamer en een extra tintje geeft aan elke stijl. Het past bij de rest van de kamer en creëert een prachtig effect. Een lederen bed is de felste kleurspat van de kamer en hoe eenvoudiger het bed, hoe groter de impact.

Het is een goed idee om te beginnen met wat kant-en-klare beige verf. Een beige verf is te vinden in elke bouwmarkt en wordt geleverd in tubes van 1 gallon. Ik stel voor dat u de tubes bewaart om ze te gebruiken als een soort tester wanneer u uw eigen oplossing mengt. Als u wilt, kunt u altijd heel dure beige verf kopen. Een standaard 1 gallon verf van goede kwaliteit kost ongeveer 8 dollar.

Als u eenmaal de verfsoort hebt gekozen die u wilt gebruiken, moet u nu het soort vernis kiezen dat u zult gebruiken. Zoals ik hierboven al zei, is de meest natuurlijke omkeerbare vernis een latexvernis of alkydvernis. Een natuurlijke vloeibare vernis werkt echter ook heel goed. Uiteindelijk is de gemakkelijkste manier om diepte aan uw kamer toe te voegen met de afzetting op uw muren en plafondmateriaal, het gebruik van een natuurlijke vloeibare vernis van goede kwaliteit over de bovenkant van de droge verf.

Ik ben flexibel met mijn kleuren. Het echte voordeel van het krijgen van witte muren is ook het toevoegen van hoogte. Het echte voordeel van het schilderen van uw plafond is het toevoegen van diepte aan de kamer en een band van wit rond de grenzen van uw kamer. Als je het plafond afwerkt met een rand lijkt je kamer automatisch groter dan hij in werkelijkheid is.

Lees meer:
Poignée meuble cuir
Poignée en cuir

Geef een antwoord