Bezig met laden…

De meest populaire stijlen van verpleegkleding

Borstvoeding jurk

In Engeland dragen bijna alle moeders (afhankelijk natuurlijk van hun Cole Sass type) aparte borstvoeding jurk, of ze nu borstvoeding geven of niet. Afgezien van het feit dat er in Engeland geen wetten zijn tegen dergelijke kleding, zijn er niet veel beschikbaar voor borstvoeding thuis. Noodzaak dwingt ons vaak om midden op de dag naar buiten te gaan als het weer niet te koud is (de temperatuur op de meeste openbare plaatsen was de afgelopen winter behoorlijk onder nul).

Veel beroemdheden hebben hun mening over borstvoeding publiekelijk gemaakt; ze hebben de kwestie van een “momentum” ter sprake gebracht en worden door hun pasgeborene geknuffeld, wat bij ons allemaal een beetje “lentekracht” teweegbrengt. De kern van de zaak lijkt te zijn dat we ons geen zorgen hoeven te maken over het feit dat we andere mensen, alleen de pasgeborene, blootstellen aan het feit dat we voeden. Het is duidelijk dat er een goed deurbeleid moet zijn, zodat het verplegend personeel gemakkelijk toegang heeft en zich binnen kan aankleden, met privacy voor hun patiënten.

De hoofdgedachte van het artikel was echter dat het in feite zowel noodzaak als luxe is om borstvoedingskleding te dragen die door het ziekenhuis wordt verstrekt. Deze borstvoedingskleding wordt zowel door verpleeginrichtingen als door de moeder en haar vriend/inseSullivan ter beschikking gesteld. Het is echter helemaal niet ongewoon om moeder en baby in dit soort openbare gelegenheden tegen te komen, dus er is hier sprake van een groot probleem op het gebied van de volksgezondheid. Is het echt de moeite waard om onze reputatie op het gebied van borstvoeding op te offeren, alleen maar om in kleding te blijven zitten die niet zo stevig is en over het algemeen van het minder modieuze soort is? Zoals met de meeste dingen tegenwoordig, is het antwoord een volmondig, ondubbelzinnig, ja!

Kleding, al dan niet voor borstvoeding, is een kwestie van individuele keuze. In de V.S. zijn er veel ontwerpers die zich specifiek op dergelijke kledingoplossingen richten. In Groot-Brittannië verkoopt alles, van Jack and Jones tot Top Shopves, exclusief borstvoedingsvrije varianten zoals verzorgingstops, wikkels en shifts met discrete borstvoedingstoegang. Het decolleté is bij deze kleding niet zo zichtbaar als bij de topjes, waardoor het discreter en aantrekkelijker is. Shoppers kunnen de hoogste kwaliteit constructie verwachten wanneer ze borstvoedingskleding of borstvoeding tops kopen van deze retailers.

Bovendien moet worden opgemerkt dat deze borstvoedingskleding niet echt nodig is. Elke vrouw die al gezegend is met een mooie (of zelfs betere) buste, zal haar lichaam niet willen verbergen. In feite zou ze mogelijk willen pronken, niet verbergen. Borstvoeding geven is niet alleen een functionele lichaamsfunctie. Voor sommige vrouwen is het een sexy daad. In de V.S. is McDonald’s de grootste afnemer van sommige van deze producten. Het wisselen van borsten of zelfs de mogelijkheid om naar het toilet te gaan tijdens het borstvoeden heeft van visuele stimulatie een geldmaker gemaakt. Betaalde borstvoedingserotica is een industrie op zich.

Er zijn nu veel online retailers verkopen deze Borstvoeding topsin stijlen variërend van een brede selectie van kleuren aan die specifiek zijn ontworpen om te pronken met activa van een nieuwe moeder. Hier is een blik op slechts een paar van de meest populaire stijlen verkocht via de borstvoeding mall.

Geef een antwoord