Bezig met laden…

De perfecte lentejas

Trendy kleding dames

De perfecte lentejas

De nieuwe fashionista moet dit jaar ook een nieuw jasje hebben. De must-have van vorig jaar is dit voorjaar het perfecte jasje. Het is licht, het is sportief, en de coole chique stijl maakt het tot het onmisbare kledingstuk voor trendy kleding dit voorjaar. Volgens de modetrendvoorspellingen zullen het bomberjack, de capelet en het jasje met bloemen tot de beste trends behoren om een frisse look te creëren.

Breng de peasant look van jasjes met luide bloemenprint naar een nieuw niveau door ze te combineren met een basic T-shirt eronder. Het is trendy en comfortabel om eronder te dragen. De top kan effen of gedessineerd zijn, maar de diepe kleuren maken het een winnende combinatie voor de lente.

Wat is de meest dramatische verandering van modetrend die je ziet? Ontdek het met de nieuwe kijk op de klassieke trend. De klassieker is een maatpak in marineblauw, zwart of houtskool met buitenlagen in een lichte kleur. Een getailleerd jasje in geel of lichtgroen was vorig jaar in de modetrend opgenomen, maar staat nog steeds in de prognoses. Ontwerpers, zoals Matthew Williamson en Collette Dinnigan, hebben de klassieke look herzien en modieus gemaakt. Zij hebben elementen als kant en bloemen in de klassieke look verwerkt.

De trend van dit voorjaar voor een meer kantoorachtige dag lijkt te bestaan uit felle kleuren met minimale accessoires en frisse pasvormen. Ga niet te ver met het patroon. Het is niet nodig om het sociale patroon te volgen van het dragen van felle kleuren. Houd uw outfit eenvoudig met een klassieke broek en een luchtig topje.

Trendy kleding voor de rijpere vrouw

Zacht en gezellig:Volgens de enquête onder mensen in de leeftijdsgroep 18 tot 34 jaar, uitgevoerd door enkele betrouwbare wereldwijd geïnterviewde mensen uit Frankrijk, Milaan, Londen en New York, neemt het aantal vrouwen dat zich kleedt in een zachte en relaxte stijl in tegenstelling tot de levendige en zelfverzekerde stijl, geleidelijk toe.

Oudere vrouwen hebben hun haarlengte met 4 centimeter verminderd, dragen make-up en juwelen aan de lagere kant van de schaal. Ze verzachten hun huidskleur met zeer lichte tinten.

Meer en meer vrouwen zijn gestreept in twee kleuren. Streep – wit en rood. En streep – zwart en wit. Volgens de interviewers is het zeer aan te bevelen dat vrouwen zich kleden op een manier die hun persoonlijkheid weerspiegelt.

Een rijpe vrouw zou zich comfortabeler en zelfverzekerder voelen om zich uit te drukken door middel van kleding. Volgens de deskundigen is het noodzakelijk te weten wat voor soort outfits te dragen en welke modellen geschikt zijn voor welke situaties. Dit is wat de rijpe vrouwen van vandaag begrijpen is het belangrijk om zich passend te kleden. Het gebruik van mode en accessoires die geschikt zijn voor de situatie is het beste advies voor vrouwen om hun lichaam op een vlotte en sensuele manier te sieren.

Geef een antwoord